Gi jernet, så svetten renner!

Åh, det er så deilig! Du kjenner svetten renner og du har pump i musklene, du vet at dette er en bra økt! Håper alle har vært så heldige å få lov til å ha den sensasjonelle treningsfølelsen; å kjenne at du gir jernet! Følelsen etter en slik økt er helt fantastisk og du kan gå ut døra med god samvittighet!
I dag ble det for min del en noe lang økt som bestod av å gi jernet så det holdt:

10 min oppvarming- gange.
45 min løp

Videre etter løpinga kjørte jeg (og Mia) en hummer og kanariblanding på overkroppen, siden det ikke er like mye styrke på menyen nå om dagen (kondis, kondis, kondis).
Hammercurl
Curlmage
Enarmshantelroing
Dips på maskin
Bicepscurl i stativ
Dips på benk
Facepull

Ja og det var vel det!.. Tror jeg.

Men åh for et driv og motivasjon jeg satt inne med i dag! Jeg hadde uendelig med energi og kunne holdt på enda lenger om jeg hadde tid, men jeg måtte jo spise før jeg skulle ned på senteret igjen for å jobbe!
MEN ENDA BEDRE! Knærna mine døde ikke av løpinga i dag. Det vil si at alt det harde arbeidet med å holde det varmt og kjøre øvelser osv har hjulpet!


Det er deilig å se litt resultater på bilder. Jeg legger dessvere ikke merke til at musklene vokser frem lengre :S Joda det økes jo i antall kg, men man blir litt blind på seg selv! Og med litt, da mener jeg VELDIG.
2 kommentarer

Lisa Uhlén

06.03.2013 kl.08:14

Herlighet du er så sprek :D Så deilig med så mye overskudd!! ^^,

Life of me and my shoes

06.03.2013 kl.09:30

Lisa Uhlén: Jeg syntes nå du er minst like sprek, som løper en mil og er oppe før sola gryr og trener! ^^ Men JA det er helt fantastisk med overskudd, håper det fortsetter fremover!

Skriv en ny kommentar

Life of me and my shoes

Life of me and my shoes

24, Tønsberg

Jeg er da Desiree.. Jeg bor for meg selv i et lite hus med min lille pus som heter Aurelius og av og til skilsmissebarnet til meg og mamma, chihuahuaen Charlize.. Jeg er ellers ei veldig aktiv jente, glad i fysisk aktivitet og gjerne ting som innebærer en god trøkk. Jeg har mye forskjellig på hjertet å si, og det er helt usensurert det som kommer ut av denne kjeften.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits